Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheter
Hjem > Nyheter > Innhold

Hvordan bør Wine Making utstyr velge?

Hvordan bør vin gjør utstyr velger? Med kontinuerlig utvikling av vin teknologi og vin utstyr, diversifisering, hjem vin gjør utstyr som brukes i alle raffinert stål raffinert. Utstyr sveising er veldig fine, Naisuan Jian høy temperatur, ingen sikkerhetsrisikoer.

Vin å drikke har blitt mye vin valg, vil brygge kvalitet vin på behovet for å være utstyrt med en god vin gjør utstyr, men den nåværende vin gjør utstyr på markedet en rekke, Hvordan velge en passende vin gjør utstyr , Bli en venn ønsker å brygge overfor problemet etter Xiaobian fra to aspekter å introdusere deg hvordan velge hjem vin utstyr;

1, fra det materielle plan

Nå på markedet for vin utstyr er materialet mer vanlig med aluminium og rustfritt stål. I aluminium, det er lav acid og alkali resistance, bruk av korte liv, er det viktig at i prosessen med å lage vin, aluminium vin utstyr vil produsere en kjemisk reaksjon, dannelsen av alumina, ikke bare i stor grad påvirket vinen q uality av kroppen påvirkes også kroppen til drikking, dette materialet er nå gradvis erstattet av utstyret av rustfrie materialer; på grunn av rustfritt stål vin gjør utstyr, kjemiske egenskaper er mer stabil, ikke på grunn av kjemiske reaksjoner og skadelig for mennesker av materialet, og rent opp mer praktisk, utseendet på noen av de mer raffinert, er førstevalget for vin equipmen t, den nåværende innenlandske vin utstyret, det beste materialet er 304 rustfritt stål, dette materialet produksjon av miljøvennlig utstyr, vakre venner velge når du kanne betenke denne type materiale vin gjør utstyr.

2, fra støtte aspekter

Utstyret er hjem, mange av mine venner er på grunn av vin, så velge egne brygging, så de tekniske aspektene og hjelpeutstyr vil ha noen betraktninger. Derfor fleste av venner i valg av vin utstyr kan tendens til å velge å kjøpe vin utstyr kan være fri til å vite et komplett sett med vin teknologi, presentert fasiliteter og perfekt etter salg service produsenter.

I tillegg til de ovennevnte to sidene, kan du også omfattende prisen er rimelig i området av utstyr funksjoner er fullført og så videre.

Vin gjør utstyr ikke bare kan gjøre Klink kan gjøre råvarer, hun kan spare drivstoff 30%-40%, enkel å betjene, holdbar, alle laget av høykvalitets rustfritt stål materialer og andre fordeler. Det er prisen innrømmelser utsøkt utførelse, er ideelle vin brukere.


Forespørsel
Kontakt oss
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu midten Road, Wujin distriktet, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-post:admin@prettech.cn
Hjem | om oss | Produkter | Nyheter | Prosjektreferansen | Kontakt oss | Tilbakemeldinger | Mobiltelefon | XML | Main siden