Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheter
Hjem > Nyheter > Innhold

Liten Wine Making utstyr på temperaturkontroll

Liten vin gjør utstyr på temperaturkontroll, forbedre som forbrukere av brennevin kvalitetskrav får høyere og høyere, vinprodusenter og vin er også stadig sin egen vin teknologi som tilfredsstiller markedet konkurransen. Det er utmerket kvalitet vin gjør utstyr, men også må ha en god vin teknologi. Mange faktorer påvirker prosessen med å lage vin, som sterilisering, temperatur, forseglet, dampende tid, etc., i dag Xiaobian å snakke om virkningen av temperatur.

Temperaturkontroll er viktig for høy kvalitet brennevin produksjon. Dens effekter spille fra råstoffet modning prosessen og fortsette å tapping gjæret, alderen og hvit vin. Hvis brennevin bryggeprosessen ikke kan opprettholde sin beskyttelse av kvaliteten på vin temperatur, vil ikke gi den høyeste kvalitetsvin. Selv med de beste variantene av førsteklasses råvarer er ubrukelig, analyse av spesifikke årsakene er som følger:

(A) høy temperatur vil fremme oksidasjon, forårsaker mikrobiell rancidity og ustabilitet

Gjæring av mikroorganismer er relativt følsom for temperatur, generelt temperaturen er for høy vil la dem gradvis miste den opprinnelige vitalitet, forårsaker rancidity og ustabilitet, så gjæring prosess må kontrollere temperatur, Hvis temperaturen er for høy skal utføres kjøle ned.

(2) å unngå gulvvarme og lagring under varme forhold

Husk å unngå gjæring og lagring i et oppvarmet miljø fordi gjæring og lagring under oppvarming forhold vil føre forventet aroma og krydder utenfor alkohol til å være utmattet.

(C) gjær gjæring temperatur passivation passivation, rester av sukker og påvirke gjæringsprosess

I prosessen med å lage vin brukes også i kjølelager, stabiliteten i behandling av ferske råvarer og gjæring stridsvogner for kjøling, denne teknologien har vært brukt av de fleste av vingårder i de viktigste vinprodusentene i varmen belastningen er t emperature av råvaren sammen med kjøling av friske råvarer juice, som er svært viktig for separasjon prosessen, temperaturkontroll av alle forutsetningene for bryggeprosessen, uten fatte den riktig temperaturkontroll teknikker, kan det ikke produsere forfriskende brennevin.


Forespørsel
Kontakt oss
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu midten Road, Wujin distriktet, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-post:admin@prettech.cn
Hjem | om oss | Produkter | Nyheter | Prosjektreferansen | Kontakt oss | Tilbakemeldinger | Mobiltelefon | XML | Main siden