Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheter
Hjem > Nyheter > Innhold

Vinfremstillingsutstyr er veldig viktig for vinindustrien

Vinproduksjon er svært viktig for vinindustrien, for å sikre kvaliteten på bryggingsutstyr, for å redusere forekomsten av feilen, for å opprettholde sin opprinnelige arbeidsevne, er det nødvendig å gjøre en god jobb i vedlikehold av vinutstyr, bare i fredstid for godt vedlikehold, kan redusere tapet av vedlikehold av vinutstyr, slik som produksjon av vingårder eller verksteder for å gi flere fordeler.

Vedlikehold er viktigere enn reparasjon

Vedlikehold er normal drift av produksjonsutstyret ved regelmessig eller uregelmessig vedlikeholdsinspeksjon. Formålet er å sikre at produksjonsutstyr ikke forekommer eller mindre svikt. Reparasjon er feilen i produksjonsutstyret for å reparere, Vin Making Equipment Formålet er å gjenopprette den opprinnelige funksjonen, for å sikre normal drift av produksjonsutstyr.

Vedlikehold er mer kostnadsbesparende enn reparasjon

Fordi vedlikehold er normal drift av vedlikehold av produksjonsutstyr, ikke trenger å bytte ut deler og komponenter, koste mindre i økonomien, produksjonsutstyr kan fungere normalt, ikke påvirke bruken av annet utstyr i anlegget, påvirker heller ikke produksjon. Reparasjonen er annerledes, er at produksjonsutstyret allerede har oppstått feil for å utelukke. Vinduesutstyr Da det er en feil, viser det seg at delene har blitt skadet, for å erstatte deler, den generelle kostnaden er høy, kostnaden er større.

Vedlikehold er mer praktisk enn reparasjon

Vedlikehold er den normale driften av produksjonsutstyret for å utføre vedlikeholdsinspeksjon, ikke behov for stor nedbrytning av produksjonsutstyr, trenger heller ikke for mye teknologi og komplekse verktøy, i tillegg til at noen spesielle storskala komplekse produksjonsutstyr trenger å behage produsenter til å komme til vedlikehold, generelt stole på egen bruk eller ledelse personell kan fullføres, så tidlig vedlikehold er spesielt viktig.

Vedlikehold kan gjøre vin utstyr kan øke levetiden betydelig, kan si mestre vedlikeholdskunnskap tilsvarende å kjøpe to sett med bryggingsutstyr.


Forespørsel
Kontakt oss
Adresse: A-gulv 16, R&D HUB 2,No.801, Changwu midten Road, Wujin distriktet, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Faks: +86-519-8525 5068
E-post:admin@prettech.cn
Hjem | om oss | Produkter | Nyheter | Prosjektreferansen | Kontakt oss | Tilbakemeldinger | Mobiltelefon | XML | Main siden